Elkaar Helpen

Doe mee met Elkaar Helpen

Door bedrijven voor bedrijven.

Wij vinden het belangrijk voor onze partners klaar te staan in goede tijden maar vooral in tijden wanneer het wat minder gaat. Helaas hebben veel bedrijven maar ook medewerkers veel last van de huidige omstandigheden. Daarnaast zien wij ook bedrijven waar het goed of zelfs beter gaat, daarom hebben wij het initiatief bedacht Elkaar Helpen, om elkaar te ondersteunen en sterker te maken zodat wij gezamenlijk onze krachten kunnen bundelen.

FlexMission heeft een aantal acties waaraan u kunt deelnemen, dit is vrijblijvend en kost u niets.

FlexMission zal onder andere een grootschalige campagne opstarten via diverse social mediakanalen met als doelstelling dat u beter vindbaar bent, extra onder de aandacht komt en bedrijven en particulieren u makkelijker kunnen benaderen.

Maar het belangrijkste is dat de partners elkaar leren kennen en elkaar kunnen helpen.

Wij geloven in de kracht van samenwerken en op deze wijze geven wij u ook iets terug in tijden waarin u dit wellicht goed kunt gebruiken.

Wij hebben al een aantal voorbeelden toegevoegd aan de pagina, bekijk daarom onderstaande acties.

  1. Home
  2.  » Elkaar helpen

FlexMission start landelijke campagne voor extra exposure

Wij gaan gezamenlijk met onze partner iLokaal een grote landelijke campagne starten (deze is volledig kosteloos). Hierbij gaan wij ons richten op diverse bedrijven van groot tot klein, op afnemers en particulieren, zodat ook uw organisatie extra onder de aandacht komt.

Hierbij maken wij gebruik van social media, online adverteren, zoekmachines, SEO, LinkedIn, Facebook, Google ADS enz. Wij zouden het ook erg leuk vinden wanneer u deze actie deelt, zo helpen we elkaar ook.

Wij zouden graag voor vrijdag 20 november uw gegevens ontvangen zodat vanaf maandag 23 november de campagne van start kan gaan. Na 1 januari zullen wij de resultaten beoordelen en bepalen of er een vervolgactie zal komen.

FlexMission verbindt bedrijven in deze moeilijke tijden

Wij willen in deze rumoerige tijden bedrijven samenbrengen die wellicht nog geen zaken met elkaar doen maar wel veel voor elkaar zouden kunnen betekenen.

Het leuke is dat dit veelal partners betreft van FlexMission. Wij willen onze partners graag aan elkaar voorstellen. Hoe geweldig zou het zijn als je in deze tijden toch partners van elkaar kunt worden.

Heeft u een leuke actie dan kunnen wij deze meteen opnemen in uw bedrijfsintroductie om zo elkaar direct te helpen. Kijk anders ook even hier naar voorbeelden.

Help FlexMission met het verrijken van kerstpakketten

Wilt u als bedrijf meedoen om onze medewerkers iets tastbaars te geven in hun kerstpakket?

Het gaat om ongeveer 100 medewerkers die wij landelijk inzetten, een aantal partners vinden het leuk om een kortingsbon, tegoedbon of een kalender te doneren voor in het kerstpakket, alles is mogelijk.

Uiteraard is dit volledig vrijblijvend maar het heeft wel als neven effect een directe reclame voor uw organisatie. Wij overwegen ook om kerstpakketten van andere bedrijven te verrijken.

Wilt u ook meedoen met Help Elkaar?

Wat hebben wij dan van u nodig? Uw bedrijfslogo, link naar uw website, een korte introductie over uw organisatie, uw voorstel voor een mogelijke actie en uw toestemming aan ons om deze gegevens te mogen delen.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, svg, Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Vestiging FlexMission Almere

Markerkant 12 01-04
1314 AJ te Almere

E-mailadres

Telefoonnummer

036 - 303 7007

Volg ons op social media