Ik ben Wojciech

Hallo iedereen,

Ik ben Wojciech en ik ben per januari 2022 gestart bij FlexMission in de functie van Intercedent.

Bij mijn voorgaande werkgever heb ik ruime ervaring opgedaan in de uitzendbranche, in deze rol hield ik mij voornamelijk bezig met het werken met arbeidsmigranten binnen de Techniek & Logistiek en dit heb ik met veel plezier gedaan.

Nu wilde ik een volgende stap maken om mijn kwaliteiten als intercedent te verbreden. Nog een voordeel is dat ik mij tot een groter publiek kan richten, waardoor ik nog beter mensen kan helpen naar de perfecte baan.

Bij FlexMission richt ik mij nu op de branches, logistiek & transport en techniek en hebben we volop leuke en vaste banen. Ook biedt FlexMission opleidingsmogelijkheden aan, denk hierbij aan heftruck, reachtruck VCA, code95, maar ook opleidingen als bijvoorbeeld C of CE-chauffeur. Dat ik deze mogelijkheden kan aanbieden maakt voor mij het totale plaatje compleet en kan ik snel de juiste kandidaat voor de juiste functie vinden.

Uiteindelijk gaat het erom dat zowel onze medewerkers als de opdrachtgevers blij met ons zijn.

FlexMission richt zich op de branches techniek, productie, magazijn, transport & logistiek en office professionals. Dagelijks heb ik contact met mensen die het verschil willen maken voor onze relaties.

Dus ben jij de topper of zoek jij de ideale medewerker voor jouw organisatie? Neem gerust contact met mij op, zodat we alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek kunnen doornemen.