Werving en Selectie

 

Bent u op zoek naar vaste medewerkers die u zelf in dienst wilt nemen?

Wij helpen u graag met de werving en selectie van uw medewerkers. Aan de hand van het besproken functieprofiel dat wij gezamenlijk met u opstellen wordt de werving door ons gestart. Wij doen voor u een voorselectie zodat alleen geschikte eindkandidaten aan u voorgesteld worden. Alle kandidaten die wij introduceren hebben wij voorgeselecteerd op de afgesproken criteria ’s en het telefonisch intake. Op basis van de ingewonnen resultaten nodigen wij de kandidaat uit voor een face-to-face gesprek. Hebben wij de perfecte kandidaat dan stellen wij deze direct voor? Bij een positieve terugkoppeling vanuit uw kant gaan wij gezamenlijk een sollicitatiegesprek inplannen tussen u en de kandidaat. Als u overtuigd bent dan zal de kandidaat bij u direct in dienst komen. Vanaf het moment dat de kandidaat gaat starten treden onze gemaakte afspraken in werking. Wij hanteren een Fee  die in één of twee termijnen aan ons betaald kan worden. Blijkt de match er na het gesprek toch niet helemaal te zijn, dan bent u ons niets verschuldigd en gaan wij op zoek naar een beter passende match.

 

 Voordelen van werving en selectie

  • Bemiddeling voor vaste banen
  • Alle zorgen worden u uit de handen genomen
  • U bespaart veel tijd en kosten
  • U maakt gebruik van professionele recruiters
  • Expertise in verschillende branches
  • No Cure No Pay

 

No cure – no pay

Bij werving- en selectie opdrachten werken we altijd volgens het ‘No Cure – No Pay’ principe. Geen resultaat? Geen kosten. U betaalt ons alleen als we ons werk goed doen en onze kandidaat daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst met u aangaat.

 

Langere proeftijd mogelijk

Het is voor veel bedrijven lastig om goed personeel te vinden. Helaas komt het vaak voor dat u een fijn gesprek heeft gehad met een sollicitant maar dat na de proefperiode van één maand de medewerker ineens niet zo positief blijkt te zijn. Wij kunnen u hierbij ondersteunen: Wilt u een medewerker eerst goed leren kennen voordat u hem of haar een vast contract aanbiedt? Wij kunnen geworven kandidaten tot maximaal 78 weken eerst bij u uitzenden voordat u een contract voor bepaalde tijd aanbiedt. Ook zijn er mogelijkheden om een kandidaat voor drie maanden op uitzendbasis te plaatsen zodat u een goede indruk heeft alvorens de kandidaat een contract aan te bieden. In dit geval zal er een kleine Fee bedrag nog voldaan moeten worden. Wij bespreken graag alle opties zodat u een gedegen keuze kan maken.

 

 

Wat kost een medewerker?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 1 werkdag een duidelijk voorstel.

Direct vacature plaatsen?

Meld direct een vacature aan dan vullen wij hem snel in!

Bel mij terug

Uw naam

E-mail

Telefoon

Wanneer bent u het beste bereikbaar?

Ik ga akkoord met het privacybeleid (*)