Your vision is our mission

Uitzendbureau Flex Mission, Your Vision is Our Mission!

Wie is Flex Mission?

Uitzendbureau Flex Mission is een uitzendbureau die iedere dag het verschil laat zien en de dienstverlening hoog in het vaandel stelt. Wij kennen de markt als geen ander en kunnen door korte lijnen snel schakelen. Flex Mission pakt iedere mogelijkheid en gaat geen uitdagingen uit de weg. Wij geloven in elkaars kracht en ondersteunen onze medewerkers en opdrachtgevers op elke gebied.

Wij zijn meer dan alleen een uitzendbureau

Wij zijn niet alleen een uitzendbureau, Flex Mission is vooruitstrevend en bied ondersteuning voor ondernemend en werkend Nederland. Wij maken elke dag het verschil en dit vertalen wij naar de praktijk door onze gemaakte afspraken na te komen, ondersteuning te bieden en door ons werk gewoon goed uit te voeren.

Wij geloven dat je met duidelijke afspraken, samen kan werken aan een mooie en langdurige relatie. Wij vinden onze relaties erg belangrijk en daarom geven wij alles, en wij streven altijd naar meer!

 

Wat doen wij?

Voor onze klanten, medewerkers en voor elkaar, zijn wij een verlengstuk die een helpende hand biedt bij het zoeken en vinden waar het nodig is. Gezamenlijk werken aan de volgende stap, dit doen wij met veel enthousiasme en plezier. Een professionele en betrouwbare partner die vakkennis op maat aanbied, dat is toch wat iedereen wil?

 

Onze gedachtegang

Your Vision is Our Mission! Deze slogan, die letterlijk vertaald wat wij denken, doen en voor ogen hebben, inspireert ons en andere om het beste uit jezelf te halen. Daarbij denken wij graag mee met het gehele bedrijfsproces en willen wij van jou visie onze missie maken en dit gezamenlijk realiseren. Daarom: Your Vision is Our Mission!

Persoonlijk

Transparant

Professioneel

  • Uitzenden 27% 27%
  • Werving en Selectie 41% 41%
  • Payrolling 9% 9%
  • Detacheren 23% 23%
Team

Team

Company Role

Team

Team

Company Role

Team

Team

Company Role