Referenties

Elise enthousiast en betrokken

18 juli 2018

Elise/Flexmission is een collega -bedrijf waarmee ik graag samenwerk. We doen soms samen plaatsingen, dan heeft de een een vacature en de ander een kandidaat. Ze is betrokken en betrouwbaar!

Annette Stevens

Perfecte match =)

4 juni 2018

Hele lieve dame die een perfecte match voor mij heeft gevonden. Ik werk nu al 3 maanden met super veel plezier bij mijn nieuwe baan. Tot dusver zeker mijn beste ervaring bij een uitzendbureau =). Kan het iedereen aanraden, ze doet super erg dr best voor je en kan goed inschatten wat wel of niet bij je past.

Zahra

beste uitzendbureau

16 april 2018

ik werk nu al een paar maanden voor flex mission en heb nog nooit eerder voor iemand gewerkt die net zo hard haar best doet als haar werknemers voor haar

mickael

Bedankt!!

4 april 2018

Binnen 2 weken een mooie baan als vrachtwagenchauffeur gevonden!

Sjoerd

Kijken verder dan die ene vacature

8 maart 2018

Ik werd benadert voor een vacature als automonteur, na het sollicitatiegesprek was ik niet de juiste match. Daarna heeft Flex Mission voor mij verder gekeken en uiteindelijke aangenomen.

Daniel

Erg fijn geholpen

18 februari 2018

Na online solliciteren werd ik dezelfde dag terug gebeld, daarna hebben we een afspraak gemaakt. Dit gesprek was wederzijds positief. Nu nog even wachten op de terugkoppeling van de opdrachtgever. Erg spannend!!

Jarno

Goede service

18 februari 2018

Door Uitzendbureau Flex Mission ben ik erg goed ondersteund bij het vinden naar een nieuwe baan. Op 22-01-2018 ben ik dan ook gestart 🙂
Wat voor mij positief opviel is dat zij echt de tijd voor mij nemen, goed luisteren naar mijn wensen en dat ik op de hoogte gehouden werd.

Nogmaals erg bedankt en we houden contact!

Kim

Submit a review

Professioneel

Transparant

Persoonlijk