FlexMission Transport & logistiek

FlexMission is hét uitzendbureau en de specialist voor personeel in de transport & logistieke sector.

Wij bemiddelen beroepschauffeurs en logistiek medewerkers naar werk in de transport & logistiek en helpen bedrijven hun groei te realiseren, mede door de inzet van gemotiveerde, flexibele vakmensen. FlexMission neemt graag haar tijd om de kandidaten te leren kennen en op zoek te gaan naar de ideale vacature of het juiste opleidingstraject.

Gezien het aantal interessante vacatures en de grote veelzijdigheid bij veel grote en kleinere opdrachtgevers in heel Nederland, is de kans groot dat we chauffeurs snel op weg kunnen helpen. Door de kennis, ervaring en betrokkenheid van onze medewerkers kunnen wij vraag en aanbod op het gebied van goed personeel snel en soepel op elkaar afstemmen.

Wij werken continu aan een optimale dienstverlening. Zo zijn we altijd bereikbaar, willen we duidelijk en transparant zijn en streven wij naar een langdurige samenwerking met onze klanten en werknemers. Niet alleen de chauffeurs en logistiek medewerkers zijn specialisten, ook de intercedenten hebben allemaal een transportachtergrond.

Werken via FlexMission

De een zoekt afwisseling, de ander het avontuur en een derde wil een vaste baan. Wij adviseren, begeleiden, onderzoeken de mogelijkheden en houden rekening met de ambities van onze medewerkers. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Dan nodigen wij je uit voor een sollicitatiegesprek en zoeken we een baan die bij jou past.

FlexMission B.V.

Westeinde 2B
1334 BK Almere

E-mailadres

Volg ons op social media

Telefoonnummer

036 - 303 7007