Inschrijven

Maatwerk

De juiste match creëren 

R

Landelijk inzetbaar

Ruim aanbod van vacatures

Breed inzetbaar

 Op alle niveaus

036 - 303 7007

Neem gerust contact op 

Ik zoek werk, dat bij mij past

Bent u op zoek naar een nieuwe baan, kijkt u iedere dag op het internet, solliciteert u voldoende maar u komt niet door de selectie heen of is het allemaal net niet wat u zoekt? Dan bent u bij Uitzendbureau FlexMission aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder om op maat de perfecte baan voor u te vinden. Door onze uitgebreide klantenbestand en diversiteit binnen verschillende branches kunnen wij snel de perfecte match voor u maken. Hebben wij net niet die passende vacature, dan gaan wij direct voor u op maat aan de slag.

Onze kracht is dat wij weten hoe de juiste wegen te bewandelen om voor u die perfecte baan te vinden. Dit heeft voornamelijk te maken met onze jarenlange opgebouwde netwerk, kennis van de uitzendbranche, gedrevenheid en onze grote liefde voor het vak. Wij komen graag persoonlijk met u in contact om uw wensen voor een nieuwe baan te bespreken. Aan de hand van deze wensen gaan wij op zoek naar mooie vacatures en bedrijven waar uw profiel volledig bij aansluiten. Deze vacatures bespreken wij met u en daarna gaan wij u begeleiden in het officiële sollicitatietraject. Het enige wat u hoeft te doen is uw CV toesturen, daarna nemen wij direct contact met u op.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende branches: techniek, transport en logistiek.

Staat uw branche er niet tussen? Neem dan toch contact met ons op, wij gaan graag persoonlijk voor u aan het werk!

Wacht niet langer en schrijf je vandaag in.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij op zoek naar een leuke baan?

Neem contact op met Uitzendbureau FlexMission! Wij helpen jou graag aan de juiste baan. Werkzoekenden in heel regio Flevoland, Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Brabant of elders in Nederland vonden reeds hun droombaan via ons.

FlexMission

Westeinde 2B
1334 BK Almere Buiten

Telefoonnummer

036 - 303 7007

E-mailadres

Volg ons op social media

Onze backoffice wordt verzorgd door:

Wij zijn aangesloten bij: