Inschrijven

Maatwerk

De juiste match creëren

R

Landelijk inzetbaar

Ruim aanbod van vacatures

Breed inzetbaar

 Op alle niveaus

036 - 303 7007

Neem gerust contact op 

Ik zoek werk, dat bij mij past

Bent je op zoek naar een nieuwe baan, kijk je iedere dag op het internet, solliciteer je voldoende maar kom je niet door de selectie heen of is het allemaal net niet wat je zoekt? Dan bent je bij Uitzendbureau FlexMission aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder om op maat de perfecte baan voor je te vinden. Door onze uitgebreide klantenbestand en diversiteit binnen verschillende branches kunnen wij snel de perfecte match voor je maken. Hebben wij net niet die passende vacature, dan gaan wij direct voor jou op maat aan de slag.

Onze kracht is dat wij weten hoe de juiste wegen te bewandelen om voor je de perfecte baan te vinden. Dit heeft voornamelijk te maken met onze jarenlange opgebouwde netwerk, kennis van de uitzendbranche, gedrevenheid en onze grote liefde voor het vak. Wij komen graag persoonlijk met je in contact om je wensen voor een nieuwe baan te bespreken. Aan de hand van deze wensen gaan wij op zoek naar mooie vacatures en bedrijven waar jouw profiel volledig bij aansluiten. Deze vacatures bespreken wij met je en daarna gaan wij jou begeleiden in het officiële sollicitatietraject. Het enige wat je hoeft te doen is je CV toesturen, daarna nemen wij direct contact met je op.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende branches: techniek, transport en logistiek.

Staat je branche er niet tussen? Neem dan toch contact met ons op, wij gaan graag persoonlijk voor je aan het werk!

 

Wacht niet langer en schrijf je vandaag in.

Max. bestandsgrootte: 1 MB.
Upload je CV zodat werkgevers het kunnen bekijken. Max. bestandsgrootte: 1 MB.

Ben je op zoek naar een leuke baan?

Neem contact op met Uitzendbureau FlexMission! Wij helpen jou graag aan de juiste baan. Werkzoekenden in heel regio Flevoland, Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Brabant of elders in Nederland vonden reeds hun droombaan via ons.

FlexMission

Westeinde 2B
1334 BK Almere Buiten

Telefoonnummer

036 - 303 7007

E-mailadres

Volg ons op social media

Onze backoffice wordt verzorgd door:

Wij zijn aangesloten bij: