Werkgevers

Zoekt u gemotiveerd personeel?

Bent u op zoek naar gemotiveerd personeel in regio Flevoland, Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Brabant of elders in Nederland? Uitzendbureau FlexMission in Almere plaatst goed gescreend personeel op diverse niveaus in uiteenlopende branches.

Onze specialisaties liggen in de productie, magazijn techniek, office professionals, transport, logistiek en bouw. Met onze ruime ervaring in de uitzendbranche, een uitgebreid netwerk, grote gedrevenheid en persoonlijke benadering boekten wij tot nu toe succesvolle resultaten.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden en bemiddelen van ervaren en gekwalificeerde medewerkers in veel verschillende vakgebieden.

FlexMission heeft een uitgebreid netwerk van flexwerkers die op zowel kortdurende opdrachten als structurele invulling van vacatures, worden ingezet. Voor u als klant betekent dit dat leegten snel worden ingevuld.

FlexMission_Uitzendbureau
FlexMission_groep

Kennis van uw branche

De medewerkers van FlexMission staan dagelijks in contact met flexwerkers en bedrijven. Door jarenlange ervaring in en met de arbeidsmarkt zijn wij vertrouwd met verschillende sectoren. Wij vertalen uw personeelswensen naar de meest geschikte medewerkers; mensen met kennis van het betreffende vakgebied en eventueel meerdere jaren praktijkervaring.

Op basis van een uitgebreide screening in een afgewogen selectieproces komt voor u de juiste medewerker boven. Pas als we daar zelf van overtuigd zijn, stellen we haar of hem aan u voor.

Samenwerken met FlexMission betekent gemak, en dat u zich veel tijd en kosten kunt besparen. Met één telefoontje regelt u snel een medewerker voor uw organisatie.

Gevarieerd flexwerkersbestand

Onze unieke databank met duizenden inschrijvingen breidt dagelijks uit en omvat specialisten in zeer uiteenlopende vakgebieden. Voor structurele vacatures raadplegen wij ons bestand en zetten we ons uitgebreide netwerk actief in. Voor tijdelijke vacatures hebben wij een groot bestand van flexwerkers die zich exclusief door ons laten bemiddelen. Resultaat van ons bestand en ons netwerk is dat wij u snel kunnen voorzien van de juiste medewerker(s).

FlexMission_flexwerkersbestand
FlexMission_vakmensen

Vakmensen

FlexMission werkt op landelijk niveau samen met de beste vakmensen met ervaring in de bouw en de juiste certificeringen. Hiervoor maken wij gebruik van onze zelfstandigen die kwaliteit leveren en altijd voor ons klaarstaan. Zij werken dagelijks voor ons en wij staan direct met ze in contact.

Bent u op zoek naar professionals voor in de bouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u ondersteunen met:

 

✓  Totaalsloop

✓  Renovatiesloop

✓  Timmerwerkzaamheden

✓ Handsloop

✓ Schoonmaak (voor oplevering)

✓ Boor, slijp, sleuf en zaagwerkzaamheden

✓ Renovatie en opbouwen

✓ Montage en demontage

De juiste kandidaat op het juiste moment

Wij bemiddelen personeel op uitzendbasis, op basis van detachering, werving en selectie en payroll, net wat bij u past.

FlexMission_kandidaat

✓ Vakmensen

Een geschikte werknemer vinden is tijdrovend. Heeft u een vacature te vervullen, maar geen tijd? Werving en selectie is de ideale methode om met weinig tijd toch snel aan de juiste kandidaat te komen. Wij weten precies waar we de ideale kandidaat kunnen vinden, voeren de eerste sollicitatiegesprekken en stellen geschikte kandidaten aan u voor. Is er een match? Dan kunt u de kandidaat meteen in dienst nemen.

✓ Detacheren

Bent u op zoek naar extra versterking voor langere tijd, maar wilt u wel flexibel blijven? Dan is detachering wellicht de juiste manier voor u. Een kandidaat gaat dan bij u aan de slag op projectbasis of voor een afgesproken periode. Zo is talent met veel ervaring direct inzetbaar en productief is. Klikt het? Dan is overname zo geregeld.

✓ Uitzenden

Een geschikte werknemer vinden is tijdrovend. Heeft u een vacature te vervullen, maar geen tijd? Werving en selectie is de ideale methode om met weinig tijd toch snel aan de juiste kandidaat te komen. Wij weten precies waar we de ideale kandidaat kunnen vinden, voeren de eerste sollicitatiegesprekken en stellen geschikte kandidaten aan u voor. Is er een match? Dan kunt u de kandidaat meteen in dienst nemen.

✓ Payrolling

Bij payrolling nemen wij u alle administratieve verplichtingen, rompslomp en risico’s van het werkgeverschap deskundig uit handen. Dat betekent gemak, flexibiliteit, zekerheid, collectieve voordelen én minder risico. U werft zelf uw eigen medewerkers en meldt ze bij ons aan. Vanaf dan verzorgen wij alles.

Vakmensen

Wij plaatsen personeel in de volgende branches op alle niveaus:

✓ Techniek

✓ Productie & Magazijn

✓ Transport & Logistiek

✓Office professionals

✓ Bouw

Werkgever aanmelden

Naam(Required)

Werkgevers

Ben je op zoek naar een leuke baan?

Neem contact op met FlexMission! Wij helpen jou graag aan de juiste ( nieuwe ) baan. Werkzoekenden in heel regio Flevoland, Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Brabant of elders in Nederland vonden reeds hun droombaan via ons.

Gerealiseerd door Duurzaammedia in samenwerking met FlexMission | Disclaimer | Privacyverklaring