Werkgevers

Zoekt u gemotiveerd personeel?

Bent u op zoek naar gemotiveerd personeel in regio Flevoland, Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Brabant of elders in Nederland? Uitzendbureau Flex Mission in Almere plaatst goed gescreend personeel op diverse niveaus in uiteenlopende branches.

Onze specialisaties liggen in de techniek, transport en logistiek. Met onze ruime ervaring in de uitzendbranche, een uitgebreid netwerk, grote gedrevenheid en persoonlijke benadering boekten wij tot nu toe succesvolle resultaten.

Wij zullen nooit een kandidaat naar u toesturen die wij zelf niet hebben ontmoet. Iedere kandidaat spreken wij persoonlijk voor de beste match met uw bedrijf. Hiermee creëren wij een langdurige relatie waarmee wij een positieve bijdrage proberen te leveren aan uw bedrijfsresultaten.

De juiste kandidaat op het juiste moment

Wij bemiddelen personeel op uitzendbasis, op basis van detachering, werving en selectie en payroll, net wat bij u past.

N

Werving en Selectie

Een geschikte werknemer vinden is tijdrovend. Heeft u een vacature te vervullen, maar geen tijd? Werving en selectie is de ideale methode om met weinig tijd toch snel aan de juiste kandidaat te komen. Wij weten precies waar we de ideale kandidaat kunnen vinden, voeren de eerste sollicitatiegesprekken en stellen geschikte kandidaten aan u voor. Is er een match? Dan kunt u de kandidaat meteen in dienst nemen.
N

Uitzenden

Uitzenden betekent het hele proces van vacatures, sollicitaties of gesprekken voeren overslaan en toptalent meteen inzetten. Wij nemen u het hele proces uit handen. U vertelt ons wat u zoekt en wij zorgen snel voor de juiste kandidaat, parttime of fulltime, studerend of afgestudeerd, starter of professional. De kandidaat werkt via ons bij uw bedrijf, waardoor u in beginsel niet vast zit aan een contract.
N

Detacheren

Bent u op zoek naar extra versterking voor langere tijd, maar wilt u wel flexibel blijven? Dan is detachering wellicht de juiste manier voor u. Een kandidaat gaat dan bij u aan de slag op projectbasis of voor een afgesproken periode. Zo is talent met veel ervaring direct inzetbaar en productief is. Klikt het? Dan is overname zo geregeld.
N

Payrolling

Bij payrolling nemen wij u alle administratieve verplichtingen, rompslomp en risico’s van het werkgeverschap deskundig uit handen. Dat betekent gemak, flexibiliteit, zekerheid, collectieve voordelen én minder risico. U werft zelf uw eigen medewerkers en meldt ze bij ons aan. Vanaf dan verzorgen wij alles.

Breed inzetbaar

Wij plaatsen personeel in de volgende branches op alle niveaus:

N

Techniek

N

Magazijn

N

Productie

N

Transport

N

Logistiek

N

Onderwijs

N

Industrie

N

Officemedewerkers

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben je op zoek naar een leuke baan?

Neem contact op met FlexMission! Wij helpen jou graag aan de juiste ( nieuwe ) baan. Werkzoekenden in heel regio Flevoland, Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Brabant of elders in Nederland vonden reeds hun droombaan via ons.

FlexMission

Westeinde 2B
1334 BK Almere

E-mailadres

Volg ons op social media

Telefoonnummer

036 - 303 7007