Afvalverwerking

FlexMission afvalbranche: Het uitzendbureau voor de afvalbranche

FlexMission de specialist in bannen binnen de afvalverwerking, wij staan garant voor topkwaliteit voor werkzoekenden en opdrachtgevers die vacatures in de afvalverwerking zoeken of willen uitzetten. Doordat kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel staan, kunnen wij ons rekenen tot de top van leveranciers binnen de afvalverwerking. Wij weten precies aan welke kwaliteiten medewerker moeten voldoen, FlexMission weet de juiste kandidaten te vinden doordat wij al meer dan 15 jaar topmedewerkers bemiddelen op landelijke basis voor de mooiste en grootste werkgevers. Dagelijks hebben wij meer dan 100 medewerkers aan de slag binnen de afvalverwerking.

FlexMission - Vakgebieden - Afvalverwerking - Vuilniswagen
FlexMission - Vakgebieden - Afvalverwerking - Plastic verwerking

Het mooiste is dat deze werkgevers op zoek zijn naar medewerkers voor de lange en vaste termijn en dat jij gewoon nog een vast overeenkomst kan ontvangen bij goed functioneren. Buiten een topsalaris krijg je opleidingsmogelijkheden aangeboden, diverse vergoedingen en kan je intern doorgroeien. Dus wacht niet en neem contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden.

Wil jij nou ook een geweldige baan binnen de afvalverwerking of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Je kan aan de slag gaan als belader/vuilnisman(vrouw), bijrijder, terreinmedewerker, voorman/voorvrouw, medewerker weegbrug, acceptant of als chauffeur. Alle mogelijkheden zijn er en wij gaan graag het gesprek aan om samen de perfecte baan te vinden.

FlexMission - Afvalverwerking - Belader

Ben je op zoek naar een leuke baan?

Neem contact op met FlexMission! Wij helpen jou graag aan de juiste ( nieuwe ) baan. Werkzoekenden in heel regio Flevoland, Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Brabant of elders in Nederland vonden reeds hun droombaan via ons.

Gerealiseerd door Duurzaam Media & FlexMission B.V. | Privacyverklaring | Disclaimer