Wie zijn wij

Uitzendbureau FlexMission

Uitzendbureau FlexMission is uw uitzendbureau voor alle niveaus van productie in de branches transport, logistiek, techniek. Wij werken op landelijk niveau en bieden vacatures aan door heel Nederland. Maatwerk en een persoonlijke aanpak zijn daarbij kenmerkend voor ons. Van opdrachtgevers horen wij vaak dat zij door bemiddelingsbureaus niet de juiste kandidaten voorgesteld krijgen. Wij geloven dat voor iedere opdrachtgever een andere aanpak gehanteerd dient te worden, hiervoor gaan wij graag met de opdrachtgever in een persoonlijk gesprek. Wij zullen dan ook nooit een kandidaat aan u voorstellen, die wij zelf nog nooit hebben ontmoet. Persoonlijk contact met de kandidaat en opdrachtgever zien wij als vanzelfsprekend.

FlexMission_pand
FlexMission_Uitzendbureau_samen

Uitzendbureau met een persoonlijke benadering

De maatschappij draait steeds sneller en ook wij gaan in de sterk veranderende arbeidsmarkt mee. Dit doet echter niets af aan ons selectieproces. Tijd is geld, maar wij nemen altijd de tijd om onze kandidaten en opdrachtgevers goed te leren kennen. Wij voelen ons als uitzendbureau verplicht om kandidaten persoonlijk te woord te staan en uit te nodigen voor een intakegesprek. Wij zullen nooit een kandidaat voorstellen zonder persoonlijk kennisgemaakt te hebben. Door verschillende vraagstellingen en methodes in het intakegesprek bepalen wij of iemand geschikt is of niet.

Ruim aanbod vacatures Nederland

Wij bieden op landelijk niveau veel diverse vacatures aan, in regio Flevoland, maar ook elders in Nederland, zoals in omgeving Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag of Oss. Grote kans dat er ook iets voor jou bij zit! In voornamelijk de branches transport, logistiek, techniek, office professionals & bouw vullen wij vacatures in op alle denkbare niveaus. Jou persoonlijk leren kennen is wat daarbij telt, zodat wij jou echt een passende baan kunnen bezorgen. Wij merken dat de arbeidsmarkt momenteel volop in beweging is. Dit stelt ons in de gelegenheid om veel diverse vacatures in te vullen. Wie weet maken wij jou binnenkort ook blij met een leuke baan!

FlexMission_team

Ben je op zoek naar een leuke baan?

Neem contact op met FlexMission! Wij helpen jou graag aan de juiste ( nieuwe ) baan. Werkzoekenden in heel regio Flevoland, Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Brabant of elders in Nederland vonden reeds hun droombaan via ons.

Gerealiseerd door Duurzaammedia in samenwerking met FlexMission | Disclaimer | Privacyverklaring