Over ons

Uitzendbureau FlexMission

Uitzendbureau FlexMission is uw uitzendbureau voor alle niveaus van productie in de branches transport, logistiek, techniek en onderwijs. Wij werken op landelijk niveau en bieden vacatures aan door heel Nederland. Maatwerk en een persoonlijke aanpak zijn daarbij kenmerkend voor ons. Van opdrachtgevers horen wij vaak dat zij niet de juiste kandidaten krijgen voorgesteld. Naar onze mening valt elke vacature in te vullen, omdat wij goed luisteren naar uw wensen. Wij zullen dan ook nooit een kandidaat aan u voorstellen, die wij zelf nog nooit hebben ontmoet. Persoonlijk contact met de kandidaat en opdrachtgever zien wij als vanzelfsprekend.

Uitzendbureau met een persoonlijke benadering

De maatschappij draait steeds sneller en ook wij gaan in de sterk veranderende arbeidsmarkt mee. Dit doet echter niets af aan ons selectieproces. Tijd is geld, maar wij nemen altijd de tijd om onze kandidaten en opdrachtgevers goed te leren kennen. Wij voelen ons als uitzendbureau verplicht om kandidaten persoonlijk te woord te staan en uit te nodigen voor een intakegesprek. Wij zullen nooit een kandidaat voorstellen zonder persoonlijk kennisgemaakt te hebben. Door verschillende vraagstellingen en methodes in het intakegesprek bepalen wij of iemand geschikt is of niet.

Ben je op zoek naar een leuke baan?

Neem contact op met FlexMission! Wij helpen jou graag aan de juiste ( nieuwe ) baan. Werkzoekenden in heel regio Flevoland, Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Brabant of elders in Nederland vonden reeds hun droombaan via ons.

FlexMission

Westeinde 2B
1334 BK Almere

E-mailadres

Volg ons op social media

Telefoonnummer

036 - 303 7007