Over ons

Wij zijn een uitzendbureau en werving & selectie kantoor die gelooft in maatwerk en een persoonlijke aanpak. Vaak krijgen wij te horen van opdrachtgevers dat zij met meerdere uitzendbureaus samenwerken maar dat zij niet de juiste kandidaten voorgesteld krijgen voor de in te vullen vacatures.

In veel gevallen wordt er gedacht dat de vacatures lastig zijn om in te vullen doordat de markt aan het veranderen is, of dat de uitzendbureaus tegenwoordig niet meer goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgevers. Vaak is dit daadwerkelijk aan de orde, alleen valt het ons op dat het persoonlijk contact met de kandidaat en opdrachtgever niet meer als normaal wordt gezien.

Alles moet sneller en het selectieproces moet zo min mogelijk tijd in beslag nemen om snel geld te verdienen. Hierdoor worden kandidaten uit een opgeslagen uitzendkrachtenbestand in veel gevallen blind voorgesteld.

Heb je geluk als opdrachtgever dan zal een potentiële kandidaat solliciteren op een vacature en na een telefonische intake direct voorgesteld worden.
In onze ogen is dit onacceptabel en wij zijn van mening dat je als uitzendbureau verplicht bent om kandidaten persoonlijk te woord te staan en uit te nodigen voor een intakegesprek.

Wij zullen nooit een kandidaat voorstellen voordat wij hem of haar persoonlijk hebben gezien. Door verschillende vraagstellingen en
methodes in het intakegesprek bepalen wij of iemand geschikt is of niet.
Wij zullen meerdere kandidaten op gesprek uitnodigen voor een vacature.

Het gehele selectieproces neemt nou eenmaal tijd en energie in beslag.

Wij leveren kwaliteit boven kwantiteit en toch lukt het ons om binnen één tot twee weken de juiste kandidaten voor te stellen.
Daarnaast gaan wij voor de kandidaten die niet door de selectieprocedure gekomen zijn verder zoeken.

Daarom is ons motto:

 

Your Vision is Our Mission

Persoonlijk

Transparant

Professioneel

  • Uitzenden 27% 27%
  • Werving en Selectie 41% 41%
  • Payrolling 9% 9%
  • Detacheren 23% 23%
Team

Team

Company Role

Team

Team

Company Role

Team

Team

Company Role