Transport

FlexMission is hét uitzendbureau en de specialist voor personeel in de transportsector.

Wij bemiddelen transportbanen voor vrachtwagenchauffeurs en ondersteunen bedrijven hun groei te realiseren, mede door de inzet van gemotiveerde vakmensen. FlexMission neemt graag haar tijd om de medewerkers te leren kennen en op zoek te gaan naar de ideale vacature. Wij bemiddelen alleen vrachtwagenchauffeurs die op zoek zijn naar vastigheid.

FlexMission_airplane
Flexmission_heftruck]

Vanuit FlexMission bieden wij C en CE-chauffeurs de mogelijkheid om de mooiste bedrijven te leren kennen. Waarom de mooiste bedrijven? Deze bedrijven (op landelijke basis) zoeken gemotiveerde chauffeurs die voor de lange en vaste termijn aan het werk willen gaan. Bij deze bedrijven krijg jij een uitstekende betaling en er zijn zeker kansen om overgenomen te worden. Dus zoek jij als chauffeur vastigheid en een bedrijf waar je een vast contract kan ontvangen bij goed functioneren? Dan zit je bij FlexMission helemaal goed. Wij kennen onze werkgevers meerdere jaren en met onze 15 jaar ervaring binnen het transport kunnen wij jou uitstekend ondersteunen naar de perfecte baan!

Ben je als vrachtwagenchauffeur op zoek naar een baan binnen de afvalverwerking, kraakpers, portaal, distributie of stukgoed? Dan komen we graag met je in contact. We bespreken dan alle mogelijkheden met je maar vanuit FlexMission willen wij jou leren kennen om de beste match te maken, waar jij gelukkig van wordt.

FlexMission0-tablet

Ben je op zoek naar een leuke baan?

Neem contact op met FlexMission! Wij helpen jou graag aan de juiste ( nieuwe ) baan. Werkzoekenden in heel regio Flevoland, Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Brabant of elders in Nederland vonden reeds hun droombaan via ons.

Gerealiseerd door Duurzaam Media & FlexMission B.V. | Privacyverklaring | Disclaimer