Bouw

FlexMission bouw, sloop en renovatie: Wij bouwen aan onze toekomst

Zoek je een vacature als handsloper, sloopmedewerker, opbouw, timmerman, stukadoor of als loodgieter? FlexMission heeft diverse functies. Staat er op dit moment geen vacature op de website? Solliciteer dan via een open sollicitatie of vul het inschrijfformulier in. Wij werken met diverse mooie relaties samen die op landelijk niveau dagelijks medewerkers binnen de bouwsector inzetten. Ben je een zzp’er en een echte vakman? Vul dan ook het inschrijfformulier in of neem contact met ons op. FlexMission bemiddelt ook zelfstandigen.

Gezien het aantal interessante vacatures en de grote veelzijdigheid bij veel grote en kleinere opdrachtgevers in heel Nederland, is de kans groot dat we  snel op weg kunnen helpen. Door de kennis, ervaring en betrokkenheid van onze medewerkers kunnen wij vraag en aanbod op het gebied van goed personeel snel en soepel op elkaar afstemmen.

Wij werken continu aan een optimale dienstverlening. Zo zijn we altijd bereikbaar, willen we duidelijk en transparant zijn en streven wij naar een langdurige samenwerking met onze klanten en werknemers.

FlexMission_Bouw
FlexMission_bouw_muur
FlexMission_bouw_stellingen

Ben je op zoek naar een leuke baan?

Neem contact op met FlexMission! Wij helpen jou graag aan de juiste ( nieuwe ) baan. Werkzoekenden in heel regio Flevoland, Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Brabant of elders in Nederland vonden reeds hun droombaan via ons.

Gerealiseerd door Duurzaammedia in samenwerking met FlexMission | Disclaimer | Privacyverklaring