Transport en logistiek

FlexMission is hét uitzendbureau en de specialist voor personeel in de transport & logistieke sector.

Wij bemiddelen beroepschauffeurs en logistiek medewerkers naar werk in de transport & logistiek en helpen bedrijven hun groei te realiseren, mede door de inzet van gemotiveerde, flexibele vakmensen. FlexMission neemt graag haar tijd om de kandidaten te leren kennen en op zoek te gaan naar de ideale vacature of het juiste opleidingstraject.

FlexMission_airplane
Flexmission_heftruck]

Gezien het aantal interessante vacatures en de grote veelzijdigheid bij veel grote en kleinere opdrachtgevers in heel Nederland, is de kans groot dat we chauffeurs snel op weg kunnen helpen. Door de kennis, ervaring en betrokkenheid van onze medewerkers kunnen wij vraag en aanbod op het gebied van goed personeel snel en soepel op elkaar afstemmen.

Wij werken continu aan een optimale dienstverlening. Zo zijn we altijd bereikbaar, willen we duidelijk en transparant zijn en streven wij naar een langdurige samenwerking met onze klanten en werknemers. Niet alleen de chauffeurs en logistiek medewerkers zijn specialisten, ook de intercedenten hebben allemaal een transportachtergrond.

FlexMission0-tablet

Ben je op zoek naar een leuke baan?

Neem contact op met FlexMission! Wij helpen jou graag aan de juiste ( nieuwe ) baan. Werkzoekenden in heel regio Flevoland, Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Brabant of elders in Nederland vonden reeds hun droombaan via ons.

Gerealiseerd door Duurzaammedia in samenwerking met FlexMission | Disclaimer | Privacyverklaring